måndag 10 maj 2010

Politiskt debatt, föräldraåterträff och Konfirmationsgeneralrepetiton

Står på programmet imorgon.

Vincent och jag börjar tidigt imorn. Klockan 08:00 är vi i Karlshamn och har en politisk debatt inför Väggaskolans alla åk 3. Debatten fortsätter egentligen på eftermiddagen också (då för åk 2). Denna kan dock V och jag inte vara med på. Vi ska slänga oss i bilen tillbaka till Karlskrona.

För imorn på eftermiddagen är det föräldragruppsåterträff på MVC. Ska bli kul att se vad som hände med oss alla stormagade mammor...vilka fanns där inne?

Från föräldragruppen drar vi till jobbet. På lördag är det konfirmation med idrottskonfirmanderna! Satt några kvällar förra veckan och fixade med en powerpoint med bilder från konfirmationen som vi nu håller på och övar med. ...är lite nervös inför hur detta kommer att gå:)

Hoppas på att V vill vara med imorn. Vanligtvis den senaste veckan har han varit vaken från ca 07:00 till 11:00 och sen sovit till två, tre. varit vaken eller sovit till sex och sen vaken till nio. ...sen skulle man kunna tänka sig att han sover hela natten:) Vid ett-två brukar han vakna första gången. Sen sover han till fyra-fem och vaknar vid sju igen. Imorse lyckades jag dock snooza (lägga honom bredvid mig i sängen och halvsova medan han gurglar och pratar på med sin riktigt då trötta och tråkiga moder:) ) honom till strax efter nio!

Inga kommentarer: