söndag 14 juni 2009

Vätternrundan-en hård kamp!

Trotts att jag (läs vi: E och jag) hade Zimbabwe i huvudet lyckades vi genomföra Vätternrundan!

Några mil innan Hjo började jag på allvar fundera att avbryta loppet...var helt enkelt inte där (jo rent fysiskt) och var grymt trött. Två punkteringar innan Hjo hjälpte också till att säga "Nä men åk hem och sov istället":)

Väl i Hjo bestämde vi oss för att stanna till och äta. Jag åt fil och E fil och lasagne...jag tänkte också äta lasange men medans jag tog på lasagne på gaffeln var E och hämtade kaffe och hittade mig sovandes över maten:) Vi (eller nja läs jag) bestämde mig för att skita i tiden i mål och lägga (läs sitta genomblöt på ett kallt stengolv) och sova en stund....vi vaknade efter 1,5 timme. Styrkta fortsatte vi de närmaste tre milen fort och jag var helt övertygad om att komma i mål.

De sista sju milen är som vanligt (med min kopiösa erfarenhet från förra året) en kamp mot krämporna. Förra året var det korsryggen. I år var det armarna. Såhär i efterhand kan jag skratta åt att det var riktigt jobbigt, tungt och smärtsamt att ta upp vattenflaskan...den var helt enkelt jättetung:)

När vi kom till sista stationen Medevi la jag mig ner en stund...ca 40 min senare väckte E mig och vi fortsatte ända in i mål!

Är lycklig över att än en gång bemästrat 30 mil på cykel....inför nästa år får jag faktiskt ta och lära mig cykla!!!

5187 ANNA EKSTRÖM, KARLSKRONA
Vätternrundan 2009

Depå Resultat Start
22:52
Gyllene Uttern 02:12

Fagerhult 05:18

Karlsborg 10:23

Medevi 14:02

Mål 15:37

Total tid: ca 16:40

Tid på cykeln: ca 13

Nu ska här packas det sista inför Zimbabwe

Inga kommentarer: