fredag 28 augusti 2009

Äventyrsläger

I söndags kväll fick jag …wow…åka med J i den röda åket ut till Tjurkö. Härliga ledargänget samlades till ett planeringsmöte inför höstens Äventyrsläger.
Ser ut att bli ett riktigt gytt läger. Ska bli kul att se hur lillebrorsan fixar till sin mattantroll. Höggravida A (daterad till den 11 sep...en terrorisk månne?:) ) var och hälsade på oss och det är ju hon som har varit lägrets stora mamma de senaste åren. Tror dock att lillebror kommer göra sig ypperlig som mattant.

Temat för lägret (förutom Äventyr) blir Mästarnas mästare. Vi kommer under lördagen för kontraktets (ja andra får ju också komma, kontraktet har fått inbjudan) alla miniorer och juniorer (åk 1-6) ha en heldag med stationer inspirerat av tv-produktionen Mästarnas mästare. Vill inte avslöja stationerna…mer än att jag ser grymt mycket fram emot helgen.

Vi har lyckats få med oss några fler nya blivande ledarstjärnor M, E och B kommer göra sig fantastiska.

Helgen är en kombination av ungdomsläger och äventyrsdag för de mindre. Ungdomarna får en hel helg med en mysig fredagskväll med lite planering och förberedelser inför lördagen. Lördan blir förberedelser av stationer ihoplekande av patruller och genomförande av en äventyrsdag. Lördagen avslutas sen med bad och en härlig grillkväll. Söndagen är det upp till kamp mellan äldre och yngre ledargäng….inleds med en andakt i ”enighetens tecken”.

Har varit med och gjort dessa läger sen jag var 14 år, känns inte som om det är så länge, ser fortfarande fram emot lägren som om det var nytt hela tiden.

Inga kommentarer: