onsdag 23 september 2009

Årets bananinvassion är snart över

I mitten av augusti stod köket som i ett svart moln...ah...inte nu igen. Frukten (läs, plommonen, äpplena, bananerna, nektarinkorgen och grapefrukten) åkte direkt in i kylskåpet...här ska vi inte ge oss utan strid!

Dock...striden har nu pågått i lite drygt en månad. Senast idag tog jag till mitt (läs S goda tips från förra året) vapen: dammsugaren! Inget annat har hittills visat sig vara lika effektivt...och snart borde det ju ge med sig...till och med höstkläderna reas ut i katalogerna nu...jepp detta borde vara ett säkert tecken på att striden snart är vunnen...eller iallefall över för denna gång.

Sitter ikväll och finurlar över Islam i Sverige (läs pluggar), ska snart packa ihop till helgens Lidingölopp och morgondagens konfirmandplanering, religionslektion (tror det är en bygg eller fordonsklass imorn) och kommunfullmäktige...härlig blandning!

2 kommentarer:

Helena sa...

Vill bara tipsa om något jag fick lära mig för någon vecka sen. häll vinäger och vatten (lika delar) i ett glas med en droppe diskmedel. Flugorna dras till vinägern men drunknar eftersom ytspänningen är försörd av diskmedlet.

AnnA sa...

Provat...på ngt sätt har flugorna i vårt kök inte förstått att de ska dras till det:)