onsdag 11 mars 2009

Mkt gtj i helgen!

Nervös inför lördagens mässa med 400 ungdomar i Rödeby. Vi kommer fylla hela idrottshallen vilket kommer blir riktigt gytt, ser fram emot att se hur scenen kommer byggas upp på lördag morgon.

Träffat pastorn på Hasslö (inför en gemensam gudstjänst), lyckades övertalade honom till att ha en dialogpredikan med mig om ondskan och kampen mot den. ..mkt gudstjänster pågång just nu.

Ett tecken på att våren är på väg cyklade jag till jobbet idag =underbart!...dock föll det lite snö efter lunch…men det luktar vår:)

S var här i morse på jobbet för att jobba med en dörr. Kul att se Team Blekinge folk i andra situationer än i träningskläder! Han satte en tanke i huvudet på mig om Berlin marathon nästa år och åka med Teamet eventuellt...teamet var där senast 2003 så det kanske är dags för en återresa dit!

TÖ kom in på kontoret och instiftade att idag var det den…trummvirvel: Stora svärordsdan:)

Anmält mig till Lidingöloppet, vasaloppet och kalmar triathlon idag. Nästa år blir det Berlin (förhoppningsvis med TB…blink blink till styrelsen) och till hösten kanske Lausanne marathon...är lite sugen.

Inga kommentarer: