onsdag 25 mars 2009

Mot Rödeby

Erkänner...kan inte riktigt sova än...mkt tankar flyger i luften om vad veckan ska föra med sig... Längtar och ser fram emot Jamii Bora dagen på torsdag, alla förberedelser på fredag och trädfällning/beskärning med E. Boda Borg besöket med ungdomarna på lördag...och swingbalunsen såklart (tänk vilken lycka om det funkar att ha med F och M i vagnen så kan både M och G svänga loss!) och söndagens två gudstjänter. ....ser fram emot att under våren bjuda in vänner och dialogpredika med mig...den som vill...ett brinnande intresse eller nyfikenhet är skäl nog!

Imorn...eller om ngra timmar bär det av (efter ett dopp i simmhallen) mot Rödeby och årets första konvent i den nya prostförsamlingen! Ska bli spännande. Har varit i Rödeby ganska mkt på sistone och planerat/genomfört Kontraktsungdomsdagen bl.a. ...imorn blir det första besöket i ärendet "Prostförsamling" och Kontraktsträff.

Har funderat på att göra en monolog på söndag. Och såklart spöa ungdomarna på Boda borg på lördag...har aldrig varit där innan...det kommer inte göra ngn skillnad:)...ni har ingen chans:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Utmaningen på Boda Borg är antagen;)

AnnA sa...

Skulle inte vi vara i samma lag Davve?:) ...eller var det M, M och jag som skulle kampera...