torsdag 26 juni 2008

14-15 åringar...världens söligaste, världens snabbaste

Snabbast och söligast är ordet....för det har det sannerligen visat sig under konfimandlägret vi precis haft. Otroligt söliga på att städa:) Otroligt snabba på att fiffla fram godispåsarna. Bland annat såg vi en kväll filmen Hipp Hipp Hora där huvudpersonens pappa läser boken "Komunicera med din tonåring"...vilket inte riktigt gick så bra för pappan i fråga, trotts boken:)

Däremot kan jag mer och mer förstå pappans frustration i filmen att inte förstå alla tankegångar. Hur otroligt söligt det kan gå att packa ner den gemensamma packningen innan alla har lagt ut med sina kanoter och är påväg längs med ån...eller hur otroligt snabba de är på sms, skvaller, mobiler...och att absolut inte kunna vara utan sin mobil ett par timmar under vissa övningar ...det är nog det mest extrema mobilberoendet jag varit med om:)

Trotts lite söliga och snabba moment omvartannat har vi haft tre riktigt bra dagar på lägret. Några höjdpunkter att nämna är: Springturerna 0715 på morgonen, fotbollsträningen, Jesusdramatiken, tjej-killkvällen kring kärlek/sex och att se Life of Brian på tyska (engelska talet fick vi inte ngt ljud till:) )!

Inga kommentarer: