torsdag 26 februari 2009

Äntligen frukost!

Vaknade redan 05:36 och kände….nu är det väl ändå dags för frukost! Tvingade mig dock att somna om och inte gå ut i köket och nalla av kolhydraterna som väntade….förrän lite över sju i morse! Jaaa! Så gott har aldrig gröt, kladdkaka, nybakt bröd (två sorter), chokladbollar och banan smakat! Världens bästa frukost. Kände hur kroppen sög till sig kolhydraterna direkt…och sparar dem tills på söndag…söndag morgon 08:00. Startnummer 18011…Är rejält nervös.

Har haft en god start på dagen. Var på en träff inför att byta arbetsplats. Sen åkte jag till skolan och hade en riktigt rolig lektion (religion, kristendom/judendom/Jesus).
I eftermiddag väntar kommunfullmäktige.

Såg tidningen idag: ”Tullskolan räddad igen” (typ…det var essensen). Antar att artikeln är skriven efter Barn- och Ungdomsnämnden igår…vilket är helt sjukt dåligt! Det speglar inte mötet, blir mer och mer förvånad över hur och vad tidningar väljer att höra och publicera…det är ett mysterium. Trodde Jesus var svår att förstå sig på ibland…Jesus och blekinges lokaltidningar.

Inga kommentarer: